Hoppa till innehåll

Om oss

Vår historia

Gateway South grundades av 3 tidigare kollegor från besöksnäringen, baserade i Spanien och Italien, med ett tydligt uppdrag: hjälpa turistföretag och organisationer med sin kommunikation för att nå sina mål när det gäller synlighet och volymer.

Johan, Israel och Karin har mellan 15 och 20 års erfarenhet inom området (specialiserade på tjänster på den italienska och spanska marknaden) och har arbetat i projekt med kunder från olika delar av besöksnäringen, från små destinationer till transportföretag (inklusive flygbolag), för att nå ut på den internationella marknaden via researrangörer, MICE-segmentet, enskilda leverantörer och boendeföretag.

Johan Cavallini

Team leader & konsult inom besöksindustrin

Johan, som är halvsvensk och halvitaliensk, växte upp i Göteborg och flyttade till Italien år 2000 och till Spanien 2012. Han är en flexibel teamledare och kommunikatör med mångkulturell kompetens och global erfarenhet av försäljning och marknadsföring inom både den privata och institutionella sektorn.
Johan har arbetat i många år med hela resesegmentet och non-tourism projekt som främjar resandet. Johans mångåriga position inom Visit Sweden har inneburit ett engagemang inom olika affärsområden, att utveckla relationer med hela besöksnäringen och hantera relationer med officiella institutioner i olika länder: ambassader, konsulat, nationella exportråd och handelskammare.

Johan talar fyra språk och älskar att skapa relationer och affärsmöjligheter.

Karin Melin

PR-manager  &  Travel Trade Consultant

Karin, som ursprungligen kommer från Stockholm, har bott i Milano sedan 1995 där hon arbetat för Visit Sweden på den italienska marknaden. Sedan dess har hon marknadsfört svenska destinationer och produkter genom press och sociala medier, onlinekampanjer, mässor, B2B / B2C-evenemang och reseled inklusive MICE. Tack vare Karin har omkring 1000 italienska journalister besökt Sverige och skrivit många fler artiklar. Marknadsföringen av Sverige har också omfattat organisation av stora internationella evenemang och mässor i Italien och Tyskland samt övervakning och hantering av kommunikation kring dem.

Karin talar 5 språk, hon älskar att resa och att främja resor till Sverige!

Israel Úbeda

Presschef, Online Marknadsföring & Social Media Specialist 

Låt oss jobba tillsammans i din nästa marknadsföringsaktivitet

Berätta dina behov för oss och vi kommer hjälpa dig att nå dina mål